Het team

Ons droomteam


Vacatures

Vacature voor een Pedagogisch Medewerkster (inval) zowel voor BSO als KDV.
CV opsturen

Stageplek

Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes is een erkend Calibris leerbedrijf. Wij bieden scholieren graag een uitdagende en leerzame stageplek. Voor meer informatie over onze stageplekken kun je per mail contact opnemen met …
Lees verder

Sema Pusat

Hallo, Mijn naam is Sema en ik ben 29 jaar. Ik werk al 6 jaar als pedagogische medewerker. Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes. Het leukste aan mijn baan is dat het zo bijzonder is om alle kindjes te zien groeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier. De kinderen leren veel van ons maar andersom leren wij ook veel van hen.
Wat ik erg belangrijk vind als leidster, is dat kinderen (en ouders) hier zichzelf kunnen zijn en zich veilig en thuis voelen. Wij als team zullen hier alles aan doen om de kinderen dit gevoel te geven!

Tot ziens bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes!

Monique Janssen

Mijn naam is Monique Janssen, 27 jaar oud en kom uit Rotterdam zuid. In 2013 ben ik een trotse moeder geworden van een zoontje. Ik werk sinds 2015 bij de Droomengeltjes waar ik met plezier mijzelf (voornamelijk) inzet op de BSO. Deze groep vind ik vooral leuk om de interactie met de schoolgaande kindjes. Samen met alle kinderen een indeling geven aan de middag om zo de sociaal emotionele veiligheid te waarborgen en oog te hebben voor ieder individueel kind. Het werken met kinderen geeft een grote voldoening. Vooral al je merkt hoeveel liefde je terug krijgt is elke dag er één om in te lijsten.

Hatice Akin

Mijn naam is Hatice en ik ben 26 jaar. Sinds 2013 ben ik werkzaam als Sociaal Pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes en ik ben een vaste leidster op de dreumesgroep. Het voelt hier als mijn tweede huis en ons team is één van de grootste redenen waarom ik het hier zo naar mijn zin heb! Er hangt een huiselijke en warme sfeer, en we zijn net één grote familie samen met álle kinderen en ouders.

Met elkaar leveren we vanuit liefde, betrokkenheid en deskundigheid een bijdrage aan opvoeding en begeleiding naar zelfstandigheid. Kinderen van nu zijn immers dé toekomst!

Gordana Andric

Hallo, mijn naam is Gordana ,moeder van 3 jongens en vanaf dag 1 werkzaam bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes.
Kleinschalig, warm, vrij, klantvriendelijk, kind staat centraal, doelgericht werken zijn de eigenschapen van onze bedrijf op welke wij enorm trots zijn. Mijn team is multicultureel met veel respect en openheid naar elkaar toe en dat maakt ons sterk. Een deel maken in de opvoeding van baby ’s, dreumes, peuters en schoolgaande kinderen is voor ons een goede investering in de toekomst en daarom doen wij ons best om aan al onze kinderen vrijheid te bieden en tegelijkertijd waarden en normen mee te geven. Ik ervaar mijn werkplek allang niet als een werk maar als mijn tweede huis en als een warme plek die mij heel veel positieve energie geeft. Kom kijken, omdat wij zeker de moeiten waard zijn.
Tot gauw!

Radha Armagno

Hallo allemaal, mijn naam is Radha Armagno. Ik werk vanaf het begin van de opening bij KDV & BSO de Droomengeltjes. Ik doe hier de kindplanning en financiën. Dit doe ik tot op heden met veel plezier en dat komt ook voornamelijk door mijn leuke collega’s en ouders die met hun lieve kinderen bij ons komen.

Fatima Bhoorakhan

Hallo lieve Mama’s & Papa’s, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Fatima, 29 jaar en ook moeder van twee kindjes. Ik werk nu al 3 jaar op kinderdagverblijf Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes en ik heb nog steeds plezier in mijn werk. Ik heb ook op alle groepen gestaan. Het mooiste van deze beroep is dat je de kinderen ziet opgroeien en ontwikkelen van baby tot kleuter. En dat ze je ook echt waarderen wat je voor ze doet. Ook al ze niet kunnen praten dat ze naar je toe komen en je een knuffel geven. Ik zorg en hou van deze kindjes zoals mijn eigen twee kinderen. Mijn kinderen vinden het ook superleuk om op deze kinderdagverblijf te zitten. En als ouder ben ik ook zeer tevreden hoe er voor mijn kinderen word gezorgd op de opvang.

Emel Poyraz Koc

Hallo ik ben Emel Poyraz Koc, 31 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik heb Onderwijsassistente gestudeerd en werk met plezier bij de Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes als peuter leidster. Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes ken ik al vanaf het begin. Eerst begonnen als werknemer en inmiddels ben ik en klant en werknemer van de droomengeltjes. De droomengeltjes is mijn werkplek en de tweede huis van mijn kinderen Bijna 7 jaar werk ik bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes en ik zou er nog vele jaren willen blijven. Het kleinschalige warme sfeer, met leuke kinderen erom heen, leuke gezellige waardevolle collega’s waar je je dierbaar in goede handen kan achterlaten

Zehra Cinar Bozdag

Hallo, ik heet Zehra en ik ben 29 jaar. Moeder van twee peuters. Al 5.5 jaar werkzaam bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes. Voordat ik hier kwam werken was ik gestopt met de opleiding PABO. Hiervoor had ik ook onderwijsassistent diploma behaald. Mijn hart lag toch bij de kleinsten. Sindsdien was het kdv Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes mijn tweede huis. Toen ik hier kwam werken voelde ik me al gelijk thuis. De liefde, samenwerking en warmte die hier hing had ik nergens anders gevoeld. Elke dag is een uitdaging, het is geweldig om te zien hoe de kinderen groeien en zich ontwikkelen. Ieder kind is anders en uniek en heeft zijn/haar eigen manier van doen. Je leert elke dag weer iets nieuws. Dit geeft me voldoening en hier doe ik het voor.
En zoals elke ouder het zegt “Jullie hebben veel geduld”. Glimlach en de liefde die we van de kinderen krijgen, geeft ons voldoende geduld:).

Sevgi Özyürek

Hallo, mijn naam is Sevgi Özyürek. Ik ben 43 jaar oud. Als pedagogische medewerker ben ik 11 jaar werkzaam en vanaf februari 2016 werk ik bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes, bij de babygroep Innie Minnie. Ik heb op veel kdv’s gewerkt, maar hier is het anders. Wij zijn een leuke team. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen zich hier ontwikkelen. Het is ook belangrijk dat de kinderen in een veilige en gezonde omgeving opgroeien en daarom zet ik het maximum in voor de kinderen.
Tot Ziens!

Dilek Simsek-Soytekin

Hoi allemaal, Ik ben Dilek Simsek-Soytekin. Ik heb opleiding pedagogisch medewerker gevolgd en heb mijn diploma behaald in 2015.
Inmiddels ben ik al 1 jaar werkzaam bij de Droomengeltjes. KDV de Droomengeltjes ken ik zelf al ongeveer 5 jaar. Ik heb namelijk 2 kinderen, 1 dochter van 7 en 1 zoon van 5 jaar oud. Voor de kinderopvang zijn zij destijds beide ook naar KDV de Droomengeltjes gegaan. Ik was hier heel tevreden over. Warm sfeer, volledig en uitgebreide zorg wat wij verwachtten hadden wij hier gekregen. Mijn kinderen komen nu ook naar de BSO van de Droomengeltjes.
Omdat ik nu hier werk, weet ik nu waarom mijn kinderen het hier naar hun zin hadden. De warme sfeer voel ik nu zelf van heel dichtbij!
Dilek Simsek-Soytekin

Lindsay Alvarado

Hallo, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Lindsay en ik ben 29 jaar. Ik ben getrouwd met een hele lieve man en trotse mama van twee lieve zoontjes en in blijde verwachting van mijn derde kindje. Ik werk al bijna zes jaar met veel plezier en liefde hier op het kinderdagverblijf.
We hebben een geweldige team waardoor het lijkt op een tweede thuis, niet alleen voor mij voelt het zo maar ook voor de kinderen. Ook vind ik het fijn en belangrijk dat elk kind wordt geaccepteerd en dat ze met veel plezier bij ons komen spelen. Wat ik ook mooi vind aan dit werk is dat je de kinderen echt ziet opgroeien en je een vertrouwensband creëer met zowel het kind als met de ouder. Het voelt dan ook alsof elk kind een beetje je eigen kind is.
Al die blije gezichtjes van onze Droomengelkindjes daar doe je het voor!

Saida Aaraar

Ik ben Saida Aaraar, Ben moeder van 4 kinderen. Gelukkig getrouwd. Ik werk vanaf 2010 bij KDV & BSO Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes, als gastvrouw en doe dit met heel veel plezier. Het is hier altijd enorm gezellig met de kindertjes en de collega’s.