Ons droomteam


Vacatures

Vacature voor een Pedagogisch Medewerkster (inval) zowel voor BSO als KDV.
CV opsturen

Stageplek

Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes is een erkend Calibris leerbedrijf. Wij bieden scholieren graag een uitdagende en leerzame stageplek. Voor meer informatie over onze stageplekken kun je per mail contact opnemen met …
Lees verder

Sema Pusat

Hallo, Mijn naam is Sema en ik ben 29 jaar. Ik werk al 6 jaar als pedagogische medewerker. Vanaf 2012 ben ik werkzaam bij Kinderopvang Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes. Het leukste aan mijn baan is dat het zo bijzonder is om alle kindjes te zien groeien en ontwikkelen, ieder op hun eigen manier. De kinderen leren veel van ons maar andersom leren wij ook veel van hen.
Wat ik erg belangrijk vind als leidster, is dat kinderen (en ouders) hier zichzelf kunnen zijn en zich veilig en thuis voelen. Wij als team zullen hier alles aan doen om de kinderen dit gevoel te geven!

Tot ziens bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes!

Monique Janssen

Mijn naam is Monique Janssen, geboren in 1989 en kom uit Rotterdam zuid.Werkzaam sinds 2007 in de kinderopvang en sinds 2015 bij de Droomengeltjes waar ik met plezier mijzelf (voornamelijk) inzet op de dreumes groep. In de jaren die ik nu werkzaam ben heb ik ervaring opgedaan met elke loeftijdscategorie. Het bijzondere in dit beroep blijft toch dat een kind jou gaat vertrouwen en de groep gaat zien als veilige plaats waar ruimte is om te ontwikkelen. Een baby die genoeg vertrouwen heeft om rustig bij jou in slaap te vallen of een bso kind die zijn zorgen met jou durft te delen. Het is een kwetsbare doelgroep en daarom benader ik elk kind met veel liefde en geduld.

Hatice Akin

Mijn naam is Hatice en ik ben 26 jaar. Sinds 2013 ben ik werkzaam als Sociaal Pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes en ik ben een vaste leidster op de dreumesgroep. Het voelt hier als mijn tweede huis en ons team is één van de grootste redenen waarom ik het hier zo naar mijn zin heb! Er hangt een huiselijke en warme sfeer, en we zijn net één grote familie samen met álle kinderen en ouders.

Met elkaar leveren we vanuit liefde, betrokkenheid en deskundigheid een bijdrage aan opvoeding en begeleiding naar zelfstandigheid. Kinderen van nu zijn immers dé toekomst!

Gordana Andric

Hallo, mijn naam is Gordana ,moeder van 3 jongens en vanaf dag 1 werkzaam bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes.
Kleinschalig, warm, vrij, klantvriendelijk, kind staat centraal, doelgericht werken zijn de eigenschapen van onze bedrijf op welke wij enorm trots zijn. Mijn team is multicultureel met veel respect en openheid naar elkaar toe en dat maakt ons sterk. Een deel maken in de opvoeding van baby ’s, dreumes, peuters en schoolgaande kinderen is voor ons een goede investering in de toekomst en daarom doen wij ons best om aan al onze kinderen vrijheid te bieden en tegelijkertijd waarden en normen mee te geven. Ik ervaar mijn werkplek allang niet als een werk maar als mijn tweede huis en als een warme plek die mij heel veel positieve energie geeft. Kom kijken, omdat wij zeker de moeiten waard zijn.
Tot gauw!

Radha Armagno

Hallo allemaal, mijn naam is Radha Armagno. Ik werk vanaf het begin van de opening bij KDV & BSO de Droomengeltjes. Ik doe hier de kindplanning en financiën. Dit doe ik tot op heden met veel plezier en dat komt ook voornamelijk door mijn leuke collega’s en ouders die met hun lieve kinderen bij ons komen.

Fatima Bhoorakhan

Hallo lieve Mama’s & Papa’s, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Fatima, ik ben sinds 2014 hier werkzaam op kinderdagverblijf en BSO de droomengeltjes. In de afgelopen jaren heb ik op alle groepen gestaan. Het mooiste van dit beroep is dat je de kinderen ziet opgroeien en ontwikkelen van baby tot kleuter. En dat ze je ook echt waarderen wat je voor ze doet. Ook al ze niet kunnen praten dat ze naar je toe komen en je een knuffel geven.

Emel Poyraz Koc

Hallo ik ben Emel Poyraz Koc, 31 jaar en moeder van 2 kinderen. Ik heb Onderwijsassistente gestudeerd en werk met plezier bij de Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes als peuter leidster. Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes ken ik al vanaf het begin. Eerst begonnen als werknemer en inmiddels ben ik en klant en werknemer van de droomengeltjes. De droomengeltjes is mijn werkplek en de tweede huis van mijn kinderen Bijna 7 jaar werk ik bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes en ik zou er nog vele jaren willen blijven. Het kleinschalige warme sfeer, met leuke kinderen erom heen, leuke gezellige waardevolle collega’s waar je je dierbaar in goede handen kan achterlaten

Zehra Cinar Bozdag

Welkom. Mijn naam is Zehra. En ik ben al bijna 8 jaar werkzaam bij, “De Droomengeltjes”. Dit werk doe ik graag, omdat elke dag weer een nieuwe uitdaging is. Wanneer ik binnen kom lopen en de twinkelende oogjes zie van de kinderen weet ik direct waarom ik dit beroep gekozen heb.
Elk kind is uniek en heeft een ander karakter, dit vind ik het leuke ervan.
Mijn doel is een vertrouwde en veilige omgeving te creëren waarin ieder kind zich op zijn/haar gemak voelt. Zo krijgen ze de gelegenheid tot het ontwikkelen van persoonlijke competenties.

Sevgi Özyürek

Hallo, mijn naam is Sevgi Özyürek. Ik ben 43 jaar oud. Als pedagogische medewerker ben ik 11 jaar werkzaam en vanaf februari 2016 werk ik bij Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes, bij de babygroep Innie Minnie. Ik heb op veel kdv’s gewerkt, maar hier is het anders. Wij zijn een leuke team. Ik vind het leuk om te zien hoe de kinderen zich hier ontwikkelen. Het is ook belangrijk dat de kinderen in een veilige en gezonde omgeving opgroeien en daarom zet ik het maximum in voor de kinderen.
Tot Ziens!

Dilek Simsek-Soytekin

Hoi allemaal, Ik ben Dilek Simsek-Soytekin. Ik heb opleiding pedagogisch medewerker gevolgd en heb mijn diploma behaald in 2015.
Inmiddels ben ik al 1 jaar werkzaam bij de Droomengeltjes. KDV de Droomengeltjes ken ik zelf al ongeveer 5 jaar. Ik heb namelijk 2 kinderen, 1 dochter van 7 en 1 zoon van 5 jaar oud. Voor de kinderopvang zijn zij destijds beide ook naar KDV de Droomengeltjes gegaan. Ik was hier heel tevreden over. Warm sfeer, volledig en uitgebreide zorg wat wij verwachtten hadden wij hier gekregen. Mijn kinderen komen nu ook naar de BSO van de Droomengeltjes.
Omdat ik nu hier werk, weet ik nu waarom mijn kinderen het hier naar hun zin hadden. De warme sfeer voel ik nu zelf van heel dichtbij!
Dilek Simsek-Soytekin

Lindsay Alvarado

Hallo, ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Lindsay en ik ben 29 jaar. Ik ben getrouwd met een hele lieve man en trotse mama van twee lieve zoontjes en in blijde verwachting van mijn derde kindje. Ik werk al bijna zes jaar met veel plezier en liefde hier op het kinderdagverblijf.
We hebben een geweldige team waardoor het lijkt op een tweede thuis, niet alleen voor mij voelt het zo maar ook voor de kinderen. Ook vind ik het fijn en belangrijk dat elk kind wordt geaccepteerd en dat ze met veel plezier bij ons komen spelen. Wat ik ook mooi vind aan dit werk is dat je de kinderen echt ziet opgroeien en je een vertrouwensband creëer met zowel het kind als met de ouder. Het voelt dan ook alsof elk kind een beetje je eigen kind is.
Al die blije gezichtjes van onze Droomengelkindjes daar doe je het voor!

Saida Aaraar

Ik ben Saida Aaraar, Ben moeder van 4 kinderen. Gelukkig getrouwd. Ik werk vanaf 2010 bij KDV & BSO Kinderdagverblijf en BSO De Droomengeltjes, als gastvrouw en doe dit met heel veel plezier. Het is hier altijd enorm gezellig met de kindertjes en de collega’s.

Busra Karatas

Hallo allemaal, mijn naam is Busra Karatas. In 2018 behaalde ik mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Het leukste aan dit vak vind ik dat je de ontwikkelingen van kinderen meemaakt en dat je ze ziet groeien. Al vanaf dag één proefde ik de warme en vertrouwelijke sfeer van Kinderdagverblijf en BSO de Droomengeltjes. Ik voel mij dus net als alle kindjes hier thuis!

Alia

Hallo, allemaal, mijn naam is Alia. Ik werk al 4 jaar als pedagogische medewerker. Vanaf 2017 ben ik werkzaam bij de kinderdagverblijf De Droomengeltjes.

Ik sta voornamelijk op de BSO groep waar ik enorm veel energie van krijg. En het mooiste aan dit vak vind ik hoe onze droomengeltjes zich ontwikkelen en ontplooien. Ook ik ben nog steeds aan het leren maar dan van mijn bso kinderen,elke dag opnieuw. Leeftijd is slechts een getal, leren van elkaar maakt je sterker.

Wat ik vooral belangrijk vind op de bso groep is dat elk kind zijn of haar normen en waarden geaccepteerd worden en dat wij één team vormen.